Home / DIJAGNOSTIKA / i-Dixel 3D softver za snimke

i-Dixel 3D softver za snimke

i-Dixel

Multifunkcionalni 3D softver za detaljan pregled i obradu rentgenskih snimki

Za dodatne informacije vezano za proizvod, cijenu i uvjete plaćanja molimo Vas kontaktirajte nas ili ispunite kontakt obrazac.

i-Dixel softver za snimke nudi paletu odlika, od početnog izlaganja pa do konačne dijagnoze, ujedno omogućuje i najtemeljitiji pregled.

Značajke softvera uključuju funkciju iscrtavanja mandibularnog kanala, prezentaciju ugradnje implantata te Volume renderiranje koji pretvara trodimenzionalne rendgenske zrake u krute slike koje se mogu rotirati, povećavati i obrezivati u realnom vremenu.

i-Dixel također nudi mogućnost istovremenog pregleda CT slajdova i Volume Rendering slika na zaslonu računala.

Volume renderiranje

Volume renderiranje prikazuje cjelokupnu 3D sliku strukture kosti i zubnog luka. VR slika je povezana sa slajdovima te se pomiče u realnom vremenu pri svakom namještanju slajda.

 

Zakrivljeno MPR procesuiranje

Kreirajte dinamičke poprečno-presječene snimke okomito od dentalnog luka. Istovremeno se kreira i rekonstruirana panoramska snimka. Na raspolaganju su Vam i različite postavke za daljnje povećanje svakog snimka individualno.

 

Prezentacija ugradnje implantata

Ova opcija Vam omogućuje odabir dužine i dijametra implantata kao i njihov unos u dentalnu snimku. Pacijentima je prezentirana snimka lako razumljiva, a ujedno im pomaže u lakšem prihvaćanju ponuđenog liječenja.

 

Prikaz mandibularnog kanala

i-Dixel nudi opciju iscrtavanja mandibularnog kanala kako bi se vidio njegov položaj u odnosu na područje ugradnje implantata, kao i usni i jezični položaj.

 

One Volume Viewer

i-Dixel nudi jedinstvenu značajku koja omogućuje izvoz 3D snimaka i podataka o pacijentu. Proces izvoza podataka kreira folder koji sadrži slikovne podatke uz samopokretajući program zvan One Volume Viewer. Ovaj program je kompatibilan sa svim računalima pokretanim Microsoft Windows operativnim sustavom te ne zahtijeva instalaciju dodatnih alata ni programa. Izvezeni podaci se mogu dijeliti putem mreže. One Volume Viewer nudi podset i-Dixel funkcija kao mjerač duljine i kuteva, zumiranje, obradu sivih tonova te namještanje svjetline, kontrasta i gamma postavki. Potpuno opremeljni i-Dixel softver se također može instalirati na  veći broj računala unutar mreže klinike.