• Na Meddix Dental web stranicama i u pripadajućem Web Shopu možete pronaći sve proizvode potrebne za Vašu stomatološku ordinaciju iz proizvodnih područja: stomatologija i zubna tehnika – kompletan stomatološki program
Home / IMPLA – Implantologija

IMPLA – Implantologija

impla-header
impla

Implantati su dostupni u 3 promjera koji se razlikuju pomoću bojanih kodova. Kodovi (boje) su u skladu sa kirurškom tacnom, implantatima, protetikom i svom dodatnom opremom.

Daljnje prednosti:

• No Touch System – nema izravnog dodira sa implantatima, integriran držač implantata za siguran prijenos.
• Sigurno i jednostavno rukovanje zahvaljujući user-friendly kirurškoj tacni.
• Idealno odgovara za navigacijsko planiranje i kiruršku implementaciju uz pomoć 3D kirurške šablone.
• Protetski abutment za gotovo svaku primjenu i izvrsne estetske rezultate.

Kirurgija:

Zbog razrađenog izbora svrdala, korisnik ima mogućnost djelovanja na temelju svakog pokazatelja i situacije u kosti. Valjkasti oblik implantata značajno poboljšava fl eksibilnost kirurškog implantata. Izuzetno visoka primarna stabilnost implantata, čak i kod smanjenje razine kosti (sinus lift), što je rijetkost za cilindrične implantate. Druga karakteristika implantata je jako konusno smanjenje vrha. Poseban dizajn implantata omogućuje brzo i lako implantiranje.

Protetika:

Naravno, sve poznate, dobro provjerene komponente mogu se koristiti konvencionalno. Unutarnja povezanost Imple sa svojim odličnim vrijednostima stabilnosti i dalje jamči jednostavno rukovanje. Samo se slijede kodovi boja kako bi se izdvojile različite komponente.

Stabilnost:

Dugoročni uspjeh je rezultat stabilne veze između implantata i abutmenta. Optimalno uvijanje i vlačna čvrstoća su osigurani većim promjerom novih cilindričnih implantata i složnoj unutarnjoj hex-vezi sa visokom čvrstoćom držanja vijka. Schütz Impla implantati Implantati su dostupni u 3 promjera koji se razlikuju pomoću bojanih kodova. Kodovi (boje) su u skladu sa kirurškom tacnom, implantatima, protetikom i svom dodatnom opremom.

Površina:

Mikro struktura na svim kontaktnim površinama IMPLA implantata pomaže u postizanju uspješne oseointegracije. Zbog strukturalne homogenosti i kemijske čistoće površine implantata, dolazi do posebnog površinskog postupka liječenja, koji je uglavnom odgovoran za izvrsne rezultate implantiranja i osiguran predvidljiv kirurški ishod.

zubnyje-implanty-impla