Home / LASER / AdvErL Evo laser

AdvErL Evo laser

1

AdvErL Evo laser

Nježan tretman uz široku paletu primjene

Za dodatne informacije vezano za proizvod, cijenu i uvjete plaćanja molimo Vas kontaktirajte nas ili ispunite kontakt obrazac.

Morita Er:YAG laser eliminira vibracije ručne bušilice pružajući komforni osjećaj liječenja. Ovaj uređaj kombinira stiliziran dizajn sa svim neophodnim značajkama lasersko-tretmanskog uređaja.

Laser je učinkovit, nježan prema pacijetima te koristan za više vrsta liječenja sa širokom paletom dodataka.

Doslovno bezbolan

Valna dužina Er:YAG je najpogođenija za dentalne radove jer se apsorbira putem vode. To omogućuje učinkovito odstranjivanje ljudskog tkiva s visokim postotkom vode te djeluje jedino po površini takovg tkiva.

Pritom proizvodi vrlo malo topline što tretman čini praktički bezbolnim, smanjuje nelagodu te sprječava oštečivanje dubljeg tkiva i materijala.

 

Učinkovito liječenje uz minimalnu potrošnju energije

Za razliku od CO2 i Nd:YAG lasera vaporizacija je koncentrirana na površini tkiva tako da ne probija u dublje slojeve pritom ih oštećujući.

Također nema prosipanja energije na okolno tkivo.

Proces zaliječivanja je brži, kao i liječenje karijesa.

 

Drška dizajnirana za optimalan pristup

Ručna jedinica Adv:EVO lasera je dizajnirana u obliku strugača kamenca nudeći Vam bolji pristup i direktan vizualan pregled područja liječenja.

Fleksibilni kabel i nosivi stup su izrađeni od lakih vlakana reducirajući težinu ručne jedinice na minimum te jamče izvrsnu pokretljivost pri radu.

 

Inovativne glave lasera

Glave lasera su unikatne – dovodi vode i zraka su integrirani pokraj leserske zrake jamčeći milimetarsku preciznost prskanja.

Na raspolaganju su Vam 22 glave.

 

Jednostavan za korištenje

Intuitivno sučelje s velikim displejem jamči izvrsnu čitljivost. Sve postavke se mogu namjestiti u trenu. Uređaj dolazi s 20 predinstaliranih automatskih programa rada.

Povijest korištenja se zapisuje na USB memoriju te se kasnije može lako pregledati na bilo kojem računalu.

Elegantan i kompaktan – za početak rada uređaj trebate samo uključiti u struju, vodeni i zračni sistem su predinstalirani u uređaj.

 

Kontrola zaraze

Ručna jedinica, vješalica, laserske glave i držač laserskih glava se mogu dezinficirati u autoklavu radi povećane kontrole zaraze.