Home / NASADNI INSTRUMENTI / Torx mikromotori

Torx mikromotori

Torx mikromotori

Lagani i kompaktni

Za dodatne informacije vezano za proizvod, cijenu i uvjete plaćanja molimo Vas kontaktirajte nas ili ispunite kontakt obrazac.

Lagani, kompaktni, snažni i ekonomični: zahvaljujući našim mikromotorima možete kreirati idealne uvjete za nježno i djelotvorno liječenje u korist vas i vaših pacijenata.

 

Glavne karakteristike:

 

  • 42 milimetra čiste energije
  • maksimalna učinkovitost i ekonomičnost
  • moderan dizajn
  • Torx SII/S//-R pomoć pri endodontskom liječenju

Izvrsna ergonomija

Duljinom od 42 mm i težinom od 68 g, Torx SII-R mikromotor bez četkica leži izvanredno i ergonomski u ruci stomatologa. Remek-djelo moderne tehnologije velike izlazne snage i dugog radnog vijeka. Savršeno izbalansirani motor radi glatko pri svim brzinama rada koje se kreću od 100 pa do 40.000 okr/min.

 

Performanse

Uvjerljivih performansi pri malim, kao i velikim brzinama uz laganu konstrukciju i ergonomski dizajn jamči maksimalan komfor pri radu što ćete itekako znati cijenti.

 

Isplativost

Visok stupanj trajnosti znači da će vam uređaj omogućiti dugi niz radnih sati bez potrebe za servisom i samim time se pokazati kao vrijedna i isplativa investicija.

 

Sigurnosne funkcije

Torx SII/SII-R mikromotori imaju ugrađene mjerne i sigurnosne funkcije kao što su Auto Torque Control te Auto Apical Control.