• Na Meddix Dental web stranicama i u pripadajućem Web Shopu možete pronaći sve proizvode potrebne za Vašu stomatološku ordinaciju iz proizvodnih područja: stomatologija i zubna tehnika – kompletan stomatološki program
Home / O nama

O nama

o nama

Meddix Dental tvrtka je sa sjedištem u Šibeniku, Hrvatska. Osnovana je 2009. godine s ciljem distribuiranja stomatološke opreme vrhunske kvalitete, što je bio prilično složen posao, s obzirom na konkurentnost na tržištu.

Ponosni smo na činjenicu da klijentima nudimo SVE što je potrebno za kvalitetno obavljanje stomatoloških radnji kao i preciznost u radu:

* DIJAGNOSTIKU

* STOMATOLOŠKE JEDINICE

* STROJNU ENDODONCIJU

* NASADNE INSTRUMENTE

Meddix Dental u svom je poslovanju od 2009. do 2013. godine zabilježio porast prodaje od 20% do 30%. Godina 2014. kao i 2015. bilježi rast prodaje od 40%. Takvi podaci uvelike potvđuju predanost našeg tima. Važno nam je kao distributeru određenog proizvoda da je isti kvalitetan, lijepo dizajniran, kao i funkcionalan.

Kada je pacijent zadovoljan, tada je i stomatolog. Kada je stomatolog zadovoljan, tada smo i mi. To znači da smo mu prodali dobar proizvod, a za uspješnost naše tvrtke važno je da prodajemo samo najbolje. Upravo takvi pokazali su se MORITA proizvodi.

Naš tim sastoji se od 8 djelatnika koji svojim predanim radom i iskustvom uvelike utječu na poslovanje i prodaju proizvoda koje nudimo.

Dragi posjetitelji! Rado ćemo odgovoriti na sve Vaše upite vezane za namjenu, prodaju ili servis naših proizvoda iz područja stomatologije i zubne tehnike. Osim toga, uvijek smo na raspolaganju ukoliko Vam treba uputiti stručni, medicinski savjet. Kontaktirajte nas telefonski, mailom ili kontakt formularom.

Cilj nam je i dalje distribuirati proizvode vrhunske kvalitete i na takav način pružiti stomatolozima i njihovim pacijentima sigurnost u radu prilikom stomatoloških zahvata.