• Na Meddix Dental web stranicama i u pripadajućem Web Shopu možete pronaći sve proizvode potrebne za Vašu stomatološku ordinaciju iz proizvodnih područja: stomatologija i zubna tehnika – kompletan stomatološki program
Home / Servis stomatološke opreme

Servis stomatološke opreme

 slider2

Meddix Dental d.o.o u sklopu svoje djelatnosti, osim suvremenog odjela prodaje, ima i servisni odjel.

Servisni odjel odnosi se na svu stomatološku opremu iz našeg vlastitog prodajnog asortimana. Djelatnici servisa stručne su i osposobljene osobe, odnosno posjeduju certifikate dobavljača o uspješnoj osposobljenosti za servisiranje opreme i prodaju rezervnih dijelova.

Tvrtka Meddix Dental d.o.o vodi računa o tome da kupci budu i nakon kupnje zadovoljni. Upravo zato našim klijentima omogućujemo servis za kompletnu stomatološku opremu. Svjesni smo da su uređaji nešto bez čega ne možete obavljati svoj posao, stoga su brzina i efikasnost popravka uređaja od velike važnosti. Koristimo isključivo originalne rezervne dijelove za svu opremu, tako Vam jamčimo pouzdanost i sigurnost poslovanja s nama.

Uz sve navedeno, tvrtka Meddix Dental d.o.o ima i odobrenje Ministarstva za uvoz, servisiranje i postavljanje stomatoloških uređaja i opreme.