• Na Meddix Dental web stranicama i u pripadajućem Web Shopu možete pronaći sve proizvode potrebne za Vašu stomatološku ordinaciju iz proizvodnih područja: stomatologija i zubna tehnika – kompletan stomatološki program
Home / Uvjeti poslovanja

Uvjeti poslovanja

Proizovdi u ovom katalogu su dio prodajnog asortimana tvrtke Meddix Dental d.o.o. Slike proizvoda u web katalogu su informativne prirode. Ne odgovaramo za greške nastale prilikom upisivanja proizvoda.

PODRUČJE PRIMJENE

Opći uvijeti poslovanja vrijede za poslovnu suradnju koja je postavljena unutar granica Republike Hrvatske. Opozivamo važenje stranih uvijeta poslovanja neke stranke. Prilikom pismene, telefonske narudžbe vrijede isključivo naši uvjeti isporuke. Isporuka se vrši isključivo stručnim kupcima.

CIJENE

Cijene su izražene u kunama i eur-ima i na njih se dodaje PDV. U slučaju znatnih promjena tečaja zadržavamo pravo promjene cijena. Količinske akcije vrijede samo uz redovne cijene.

TROŠKOVI ISPORUKE

Isporuka po sistemu ”vrata do vrata” putem HP Expressa i City Expressa. Dostava je besplatna. Rok isporuke je odmah (ukoliko u momentu narudžbe robe nema na zalihi isporuka prema dogovoru).

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje se vrši virmanski. Rok plaćanja je 30 dana od izdavanja fakture. Kod kupovine veće količine robe mogu se dogovoriti dodatni popusti ili rokovi plaćanja.

POVRAT ROBE

Originalno zapakirana, nekorištena roba bit će vraćena samo ukoliko nam stranka u roku od tjedan dana nakon primitka pošalje obavijest o povratu. Nakon telefonskog dogovora sa strankom organiziramo povrat robe preko kurirske službe.

PRIJAVA OŠTEĆENE ROBE

Ukoliko isporučena roba ima očite nedostatke, tada se oni po primitku robe najkasnije u roku od 3 dana moraju prijaviti. Oštećenja na pakiranju stranka mora potvrditi kod službe koja je robu dostavila, najkasnije u roku od 3 dana. Ukoliko se prijava ne izvrši na vrijeme, tada stranka nema pravo na povrat robe zbog oštećenja.

ZAMJENA PROIZVODA

Ukoliko je isporučeni proizvod oštećen, a mi smo obavezni nadoknaditi isti, tada možemo ili otkloniti nedostatak ili oštećeni proizvod zamijeniti novim.

JAMSTVO

Reklamacije vezane uz oštećenje proizvoda, zastarijevaju u periodu od 12 mjeseci. Tehnička roba (aparati) ima jamstvo deklarirano od strane proizvođača. U jamstvo aparata ne ulaze transportni troškovi otpreme i dopreme, te putni troškovi servisera.

ZAŠTITA PODATAKA

Pohranjujemo i koristimo podatke koje je potrebno navesti prilikom narudžbe proizvoda isključivo u svrhu uspostave i odvijanja poslovnog odnosa. Daljnje prosljđivanje podataka pojedinim partnerima, isključivo u promidžbene svrhe, odvija se pod strogim odredbama pravne zaštite i tajnosti podataka.